Учените разказаха имената на щастливите“ в живота. Често казват за някои

...
 
Учените разказаха имената на щастливите“ в живота.
Често казват за някои
Коментари Харесай

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

 

Учените описаха имената на „ щастливите “ в живота.

Често споделят за някои хора – имат шанс по рождение, те имат шанс във всичко. Мнозина приписват това на карма, някой на щастлива зодия, някой различен ще каже, че човек е роден под щастлива звезда.
Оказва се, че доста зависи от името на индивида.

Учените са разпознали пет имена, чиито носители постоянно притеглят шанс.

 

Анастас/Анастасия

Хората с това име са доста упорити по дух. Те няма да бъдат повалени от никаква неволя. Те са доста дейни, отзивчиви и великодушни. Добротата, която носят към хората, се връща при тях.

Екатерина

Екатерините са мощни, щастливи и доста амбициозни. В същото време те са доста великодушни, благи и грижовни. Те умерено одобряват всички компликации на живота и елементарно се оправят с тях.

Иван/ Ивана

Твърди се, че носителите на това име имат ангел страж, който ги пази от неприятности и притегля шанс. Следователно Ивановците имат огромен шанс в живота.

Николай /Николета

Хората с това име имат доста мощен темперамент и елементарно намират общ език с другите. Освен това самото име Николай е заредено с шанс и триумф. Помага на носителите на това име да реализират високи резултати в кариерата и други действия.

Милен/ Милена

Хората с това име са доста надарени, виновни и непрекъснато търсят нещо ново и забавно. Те постоянно са подготвени да оказват помощ и да окажат поддръжка. Именно тези качества оказват помощ на Милен/а да провежда сполучлив живот за себе си.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР